2014年1月5日星期日

Microsoft 74-325試験問題集のデモを無料でダウンロードしよう

IT業種が新しい業種で、経済発展を促進するチェーンですから、極めて重要な存在ということを我々は良く知っています。IT認証はIT業種での競争な手段の一つです。認証に受かったらあなたは各方面でよく向上させます。でも、受かることが難しいですから、トレーニングツールを利用するのを勧めます。トレーニング資料を選びたいのなら、JPexamのMicrosoftの74-325試験トレーニング資料は最高の選択です。この資料の成功率が100パーセントに達して、あなたが試験に合格することを保証します。

JPexamは認定で優秀なIT資料のウエブサイトで、ここでMicrosoft 74-325認定試験の先輩の経験と暦年の試験の材料を見つけることができるとともに部分の最新の試験の題目と詳しい回答を無料にダウンロードこともできますよ。弊社のIT技術専門家たち は質が高い問題集と答えを提供し、お客様が合格できるように努めています。

JPexamのMicrosoftの74-325試験トレーニング資料はあなたがリスクフリー購入することを保証します。購入する前に、あなたはJPexamが提供した無料な一部の問題と解答をダウンロードして使ってみることができます。JPexamの問題集の高品質とウェブのインタ—フェ—スが優しいことを見せます。それに、我々は一年間の無料更新サービスを提供します。失敗しましたら、当社は全額で返金して、あなたの利益を保障します。JPexamが提供した資料は実用性が高くて、絶対あなたに向いています。

試験番号:74-325問題集
試験科目:Administering Office 365 for Small Businesses
最近更新時間:2014-01-05
問題と解答:全88問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

どんな業界で自分に良い昇進機会があると希望する職人がとても多いと思って、IT業界にも例外ではありません。ITの専門者はMicrosoftの74-325認定試験があなたの願望を助けって実現できるのがよく分かります。JPexamはあなたの夢に実現させるサイトでございます。

JPexamを通してMicrosoft 74-325試験に合格することがやすくて、Microsoft 74-325試験をはじめて受ける方はJPexamの商品を選んで無料なサンプル(例年の試験問題集と解析)をダウンロードしてから、楽に試験の現場の雰囲気を体験することができます。オンラインにいろいろなMicrosoft 74-325試験集があるですけれども、弊社の商品は一番高品質で低価額で、試験の問題が絶えず切れない更新でテストの内容ともっとも真実と近づいてお客様の合格が保証いたします。それほかに、弊社の商品を選んで、勉強の時間も長くではありません。できるだけ早くMicrosoft 74-325認定試験を通ろう。

偉大な事業を実現するために信心を持つ必要があります。あなたは自分の知識レベルを疑っていて試験の準備をする前に詰め込み勉強しているときに、自分がどうやって試験に受かることを確保するかを考えましたか。心配しないでください。JPexamはあなたがMicrosoftの74-325認定試験に合格する確保です。JPexam のトレーニング試験は問題と解答に含まれています。しかも100パーセントの合格率を保証できます。JPexamのMicrosoftの74-325試験トレーニング資料を手に入れたら、あなたは自分の第一歩を進めることができます。試験に合格してから、あなたのキャリアは美しい時期を迎えるようになります。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/74-325_exam.html

NO.1 Which three criteria can Exchange Online Protection use to block email messages? (Each
correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. ip address
B. language
C. country or region
D. fully qualified domain name (FQDN)
E. email server type
Answer: A,B,C

Microsoft認定試験   74-325   74-325
Explanation:
A: Connection filtering
The spam filters first check the IP Allow and IP Block lists and filter inbound messages
according to the specifications of both lists. Messages that are sent from allowed IP
addresses are not subject to further spam filtering; for example, content filtering is
bypassed. Furthermore, messages from an IP address that appears on both lists are
allowed. IP Allow and IP Block lists are empty by default and must be configured by editing
the default connection filter policy.
BC: Content filtering include International Filtering:
You can choose to filter email messages written in specific languages, or sent from specific countries
or regions.

NO.2 You need to choose an Office 365 subscription plan that provides unlimited mailbox archive
storage space. Which three plans meet the requirements? (Each correct answer presents a
complete solution. Choose three.)
A. Office 365 Enterprise E4
B. Office 365 Midsize Business
C. Exchange Online Plan 1
D. Exchange Online Plan 2
E. Office 365 Enterprise E3
Answer: A,D,E

Microsoft   74-325   74-325練習問題   74-325過去問   74-325
Explanation:
D (not C): Exchange Online Plan 2 (but not Exchange Online Plan 1) includes:
Unlimited storage: Take advantage of unlimited storage (50 GB of storage in the user's
primary mailbox, plus unlimited storage in the user's In-Place Archive).

NO.3 Your company has an Office 365 Enterprise El subscription.
You need to remove a user's Microsoft Exchange Online mailbox without removing access to
Microsoft SharePoint Online, Lync Online, Office Professional Plus, or other eligible services.
What should you do?
A. Remove the user's mailbox by running a Windows PowerShell cmdlet.
B. Change the user to an Office 365 E3 subscription.
C. in the Exchange admin center, delete the mailbox.
D. In the Office 365 admin center, remove the Exchange Online license-
Answer: C

Microsoft認定試験   74-325認定試験   74-325参考書   74-325参考書
4. Which three statements about the computer that runs the Windows Azure Active Directory
Sync tool are true? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. The computer can run Windows Server 2003 Service Pack 2.
B. The computer must run a 64-bit version of Windows.
C. The computer must be joined to the domain or forest that you plan to synchronize with Office
365.
D. The computer must be able to communicate with all domain controllers.
E. The computer must be a domain controller.
Answer: B,C,D

Microsoft   74-325   74-325
Explanation:
The computer used for Directory Synchronization must meet the following requirements:
-(C, D) It must be joined to the on premise Active Directory. It must be able to connect to
all of the other Domain Controllers (DCs) for all of the forest.
-(not E) It cannot be a domain controller (thus can't be run on SBS).
-(B) It must run on a supported 64 bit Windows Server system which is:
o 64 bit version of Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter
o 64 bit version of Windows Server 2012 Standard or Datacenter
-It must run Microsoft .NET Framework version 3.5 SP1 and .NET Framework version 4.0
-It must run Windows PowerShell.
-It must be located in an access controlled environment.
Note:
Windows Azure Active Directory Sync tool (DIRSYNC) is an application that provides one
way synchronization from a company's on premise Active Directory (AD) to Windows Azure
Active Directory.
5. Your company plans to permit users to connect their own computers to corporate resources.
You need to prevent specific types of devices from connecting to your Microsoft Exchange
environment.
What should you create?
A. a mail flow rule that prevents mail delivery to the device types
B. an Outlook Web App policy that disables device types
C. a device mailbox policy that denies access to the device types
D. a device access rule that denies access to the device types
Answer: D

Microsoft   74-325過去問   74-325過去問   74-325認定証   74-325
6. What mailbox data does an IMAP migration process migrate?
A. Contacts
B. All email messages
C. Calendars
D. Only email messages larger than 35 MB
Answer: B

Microsoft   74-325認定試験   74-325   74-325練習問題   74-325認定試験   74-325
7. What does a mobile device mailbox policy allow a Microsoft Exchange Online admin to do?
A. Set criteria for connections to the Exchange Online servers
B. Quarantine devices or allow or block connections based on the device type
C. Provide remote assistance to mobile device users over the Internet
D. Monitor the behavior of users' mobile devices
Answer: A

Microsoft   74-325   74-325認定試験   74-325
8. Which three products does Office 365 include? (Each correct answer presents a complete
solution. Choose three.)
A. Microsoft Office Standard
B. Microsoft Lync Online
C. Microsoft Exchange Online
D. Microsoft System Center
E. Microsoft SharePoint Online
Answer: A,B,C

Microsoft認定資格   74-325   74-325   74-325
Explanation:
"Office 365" refers to subscription plans that include access to Office applications plus other
productivity services that are enabled over the Internet (cloud services), such as Lync web
conferencing and Exchange Online hosted email for business, and additional online storage with
SkyDrive and Skype world minutes for home.
9. Your company has an Office 365 Enterprise E3 subscription for 60 users.
How much Microsoft SharePoint Online storage space does the subscription include?
A. 30 GB
B. 40 GB
C. 60 GB
D. 70 GB
Answer: B

Microsoft   74-325   74-325認定資格
10. How many Microsoft SharePoint Online site collections does the Office 365 Small Business
Premium plan include?
A. 1
B. 2
C. 20
D. 100
Answer: A

Microsoft   74-325   74-325   74-325

JPexamは最新の1Z0-027問題集と高品質の200-001問題と回答を提供します。JPexamの000-N37 VCEテストエンジンと200-120試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質の000-783 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。

記事のリンク:http://www.jpexam.com/74-325_exam.html

没有评论:

发表评论